Reel Heist

Ge dig in i tjuv-och polisleken! Här blandas allvar och humor när spänningen är hög. Det gäller att fånga in så många tjuvar som möjligt och polisen är verkligen på hugget med sin visselpipa och batong. Stor chans till actionfyllda slagsmål.

Reel Heist
Lanseringsdatum Oktober 2017
RTP 95 %
Volatilitet Medium
Mjukvara Red Tiger
Tema Äventyr/Action
Underhållningsnivå 3,5/5
Vinstlinjer 40
Hjul 5×4
Min. mynt per linje 1
Min./max insats 2kr – 500kr
Jackpot Nej
Maxvinst 2000 x insatsen
Bonusrundor / Funktioner Multiplikator, Sticky wilds
Stödda Plattformar PC/Mac/iOS/Android/

För- och nackdelar

+ Actionfyllt spel med roliga animeringar där polisen jagar tjuvarna!
+ Multiplikator och sticky wilds
Ganska lågt RTP
Inga freespins

Introduktion

Här gäller det att fånga in tjuvarna! Polisen är verkligen på hugget och det är en actionfylld jakt när både polis och tjuvar dyker upp på spelplanen. Innan tjuvarna dyker upp på planen ser du dom lurpassa och fnissa utanför spelplanen. Tjuvarna kommer dessutom med multiplikator i olika storlekar, vilket gör spelet riktigt spännande. Spelet har ett RTP på 95%, högre RTP har vi definitivt sett men det är heller inte det sämsta vi stött på. Volatiliteten ligger på medelnivå vilket innebär något färre vinstutbetalningar, men att dessa har ett något högre värde än slots med låg volatilitet.

Funktioner

Detta spelet har varken bonusspel eller freespins. På något vis lyckas Red Tiger att göra ett riktigt roligt och spännande spel ändå! Många gånger är freespins-rundan det bästa med en slot, men det finns lite andra funktioner som gör detta spelet väl värt att spela. Polisen är spelets wildsymbol och han kommer att jaga tjuvarna över hela spelplanen. Får han inte tag i tjuvarna kan han kasta sin batong på dem och hoppas att det ger tjuven en rejäl smäll så att han trillar omkull. När han får tag i någon av tjuvarna blir det ett vilt slagsmål så dammet ryker! Läs mer om vad tjuvarna har för trevliga funktioner längre ner i recensionen. Spelet är uppbyggt med 5 hjul och 4 rader och med 40 fasta vinstlinjer. Som i många andra spel gäller det att få tre likadana symboler på raken, från vänster till höger!

Högst betalande symboler:

  • 5 polisbrickor ger 1000 mynt
  • 5 polismössor ger 580 mynt
  • 5 handklovar ger 380 mynt
  • 5 solglasögon ger 280 mynt

Designen på symbolerna och animationerna är väldigt välgjorda i Reel Heist! Förutom ovan nämnda symboler finns det de lägre betalande symbolerna som består utav A, K, Q, J och 10. Tjuvarna ser väldigt humoristiska ut med en galen blick och alla är på språng med en stor säck pengar.

Lyckas du fånga in många tjuvar, eller ”rätt” tjuv finns det definitivt möjlighet att kamma hem riktigt schyssta vinster. Allt beror på hur mycket du är beredd att satsa och hur mycket tur du har! Eftersom spelet har en volatilitet på medelnivå, kommer i alla fall de vinster som du får vara av något högre värde. Så det blir inte många vinster med struntsummor, när du vinner något så känns det som att du faktiskt vinner något!

Free spins-läget

Som sagt finns det inget freespins-läge i spelet, men häng inte läpp för det! Tjuvarna kommer nämligen med multiplikatorer som gör att du kan vinna hela 2000 x instatsen! Det finns fem olika nivåer på multiplikatorerna och en och samma tjuv kan dyka upp med olika multiplikatorer.

Så här ser multiplikatorerna ut:

  • 32 x insatsen
  • 64 x insatsen
  • 80 x insatsen
  • 128 x insatsen
  • 2000 x insatsen

Slutord

Reel Heist är ett riktigt roligt spel! Tjuv- och polisleken har vi väl alla lekt på skolgården som små och här kommer den i minst sagt spännande tappning eftersom du kan vinna pengar på det. Musiken i spelet är ganska lättsam, om du inte tycker om den kan du alltid stänga av ljudet och sätta igång låten ”Police and Thieves” av the Clash som dök upp i mitt huvud så fort jag började spela spelet. Kanske inte helt passande eftersom vi hejar på polisen i Reel Heist, men det är ju en rätt fin bit. Som sagt finns det inga freespins och inte heller något riktigt bonusspel. Det är kanske något som vissa av er som spelar kommer sakna, men Red Tiger lyckas verkligen att skapa ett spel med ”bara” wilds och multiplikatorer och göra det riktigt underhållande och fyllt av spänning.