Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Tiki Wonders

Volatilitet:

Låg
Av David
5 mars, 2019

Tiki Wonders

"I Tiki Wonders bjuds vi in till en härligt strand i en Hawaii-liknande miljö. Spelets grafik är välgjord och bakgrundsmusiken passande, de lockande storvinsterna gör dessutom det här till ett underhållande och väl passande spel, särskilt när kylan gör sig påmind i norr. Underhållningen är på topp från början till slut!"

Volatilitet:

Låg

Introduktion till Tiki Wonders

Tiki Wonders lanserades av svenska NetEnt år 2009 och har med sitt tropiska surftema blivit en favorit hos många nordbor som suktar efter värme och semester. Spelets stora bonus ligger i att du har hela två progressiva jackpottar att se fram emot – spelare har tidigare tagit hem jackpottvinster i Tiki Wonders på hela 1 000 000 kronor! Du spelar på 5 hjul och vill du kan du spela med alla tillgängliga 30 vinstlinjer.

Inom spelvärlden online brukar det ofta talas om återbetalningskvoten som är en beräkning på hur mycket av din insats du får tillbaka. När det kommer till NetEnts surf-slot Tiki Wonders ligger denna procentsats på 93 %. Det i jämförelse med andra spel kan kanske låta lågt, men då sloten bjuder på två progressiva jackpottar är RTP:n förståeligt nog lite lägre. För att få chansen att prova på lyckan i denna Hawaii-inspirerade spelautomat behövs ingen stor spelbudget; du kan snurra de fem hjulen för så lite som tre kronor. Är du dock beredd att lägga mer för att få chansen på de riktigt stora vinsterna kan du som mest satsa 600 kronor per snurr.

  • Två progressiva jackpottar
  • Låg maxvinst i basspelet
  • Låg RTP

Funktioner i Tiki Wonders

Tiki Wonders stora lockbeten är de två progressiva jackpottarna Wonder och Mega Wonder, men bra att känna till är att du dessutom har en gynnsam wild-symbol samt en scatter att se fram emot. Håll utkik efter surfaren som representerar wild-symbolen med funktionen att ersätta övriga symboler (förutom scatter- och jackpott-symbolen). Lyckas du med konsten att få upp fem wild-symboler kan detta generera i en riktigt fin vinst på 10 000 mynt. Scatter-symbolen är Hawaii-damen med sin typiska hula hula-kjol – och om du får tre av henne sätter dansen igång och du är garanterad free spins. Du kan få upp till 30 free spins att spela med. Alla vinster under gratissnurren multipliceras dessutom med 3!

  • Jackpottstjärnor: För att vinna den minsta jackpotten, Wonder Jackpot behövs fyra av denna symbol. För den större jackpotten, Mega Wonder Jackpot, behövs fem stjärnor/li>
  • Wild: En surfare som genererar 10 000 mynt när du får fem symboler på en vinstlinje
  • Scatter: En hula hula-dam som ger mellan 10 och 30 free spins
  • Delfinen: Får du fem delfinsymboler ger det dig 1 000 mynt
  • Ödlan och Sköldpaddan: Dessa två symboler ger dig som mest 250 mynt vid fem symboler vardera
  • Papegojan: Du får 200 mynt vid fem symboler
  • Drinkar: Det finns totalt fem olika drinksymboler som ger dig som mest 125 mynt och som minst 75 mynt (vid fem likadana symboler)

Progressiva jackpottar

Som tidigare nämnt i recensionen är Tiki Wonders två progressiva jackpotts detta spels stora lockbete. Namnen på dessa är Wonder Jackpot och Mega Wonder Jackpot. Den första potten ger dig chansen att kamma hem mellan 100 000 – 700 000 kronor medan Mega Wonder kan generera i vinster som når upp mot 1 000 000 kronor.

För att vara med i spelet om de åtråvärda jackpottarna gäller det att rätt antal jackpottstjärnor uppenbarar sig på spelplanen. Vissa symboler kommer under snurrandets gång ha en stjärna intill sig och när fyra stycken stjärnor landar rätt är jackpotten Wonder Jackpot vunnen. Fem stjärnor ger dig däremot spelets dyrgrip – Mega Wonder Jackpotten. Att spela slots innebär att slumpen spelar den avgörande rollen, men värt att känna till är det faktum att dina vinstchanser ökar när du spelar på maxbelopp.

Slutord

Tiki Wonders från NetEnt lanserades år 2009 och bjuder på ett skönt tropiskt tema där du har chansen att kamma hem en vinst på miljonbeloppet tack vare spelets progressiva jackpottar; Wonder och Mega Wonder. Grafiskt sett är det här en imponerande historia och du behöver ingen stor spelbudget för att snurra på hjulen; tre kronor räcker! Törs du spela mer våghalsigt ligger maxinsatsen på 600 kronor per snurr. Det här är ett spel i härlig Hawaiimiljö som passar alla speltyper.

Lanserades Januari 2008
RTP 93%
Volatilitet Låg
Mjukvara NetEntertainment
Tema Tropiskt tema, Hawaii
Underhållningsnivå 4/5
Vinstlinjer 30
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 0,01
Min./max insats 3 sek /600 sek
Jackpott Ja - 2 st
Maxvinst för basspel 333 x Insatsen
Maxvinst i mynt 10 000
Bonusrundor/funktioner Wilds, Scatters, 2 progressiva Jackpotts
Stödda plattformar PC/Mac/iOS/Android/

Relaterade slots