Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Wild North

Volatilitet:

Medium
Av David
13 mars, 2019

Wild North

"Den nordiska vildmarken är fantastisk och i Wild North får du skåda ett vackert vinterlandskap i gryningens ljus och träffa på våra vilda djur. De olika djuren ger dig freespins och megasymboler i bonusspelet"

Volatilitet:

Medium

Introduktion till Wild North

Vi befinner oss i den fantastiska nordiska vildmarken! Det är vintertid och soluppgången är nära på magisk. I spelet får vi se vilda djur och norrsken. Alla djuren har olika vinster att ge dig, vilket du upptäcker i bonusspelet. Play’n Go har verkligen skapat ett spel som är vackert för ögat. Spelets RTP ligger på 96,55% och det har en volatilitet på medium-nivå.

 • Upptäck den nordiska vildmarken där du kan träffa på lodjur, björn, vargar m.m
 • Ingen gamble-funktion
 • Det hade kunnat vara ännu mer av den vackra naturen!

Funktioner i Wild North

Här finns det både bonusspel och freespins att frossa i! För att trigga bonusrundan gäller det att få tre norrskens-symboler. Spelet består av två brickor och du klickar på dessa för att se vilka vinster som gömmer sig bakom. I bonushjulet finns det även freespins, men mer om freespins lite längre ner i recensionen.

Vinstmöjligheter för symboler med högst värde:

 • 5 renar ger 12,50 mynt
 • 5 björnar ger 10 mynt
 • 5 lodjur ger 7,50 mynt
 • 5 ugglor ger 5 mynt

Symbolerna i Wild North är vackra och snyggt designade. De som har lägre värde består utav bokstäver. Wildsymbolen i spelet är lodjuret och ersätter alla symboler förutom scattern, som är norrskens-symbolen.

Det finns ingen progressiv jackpot i spelet men det går att kamma hem rätt häftiga vinster i detta spelet. Maxvinsten är 125000 mynt och satsar du max kan du komma upp i en schysst summa.

Free spins-läget

Freespins hittar du i bonushjulet som triggas av tre stycken scatters. Det finns olika freespins-rundor beroende på vilket av djuren som hjulet hamnar på. En del av djuren har inte bara freespins, utan belönar även med megasymboler. Så här ser freespins-rundorna ut:

 • Den mäktiga vildmarken om hjulet stannar på bilden med alla fem djur får du 3 freespins och ett par megasymboler i storlek 4×4 på hjul 2-5.
 • Lodjuret – tre freespins och låsta wildsymboler på varje snurr
 • Renarna – ett gratissnurr där det finns en megasymbol storlek 4×4 med en ren
 • Björnen – ett freespin och möjlighet att få multiplikator upp till x30
 • Vargflocken – ett freespin och en megasymbol med en varg
 • Ugglans ögon – snurr tills du får en vinst och två ugglesymboler storlek 2×2 placeras ut

Slutord

Playn’Go har tagit fram en fantastisk bild utav den nordiska naturen. Spelupplevelsen är en bra kombination av spänning och lugn som vi vanligtvis upplever i naturen. Musiken passar väl in och ljudeffekterna är effektfullt för spänningen när det dyker upp vinstkombinationer. Funktionerna är underhållande och i detta spelet har de slagit ihop bonusrundan med freespins-rundan. Det är bra då bonusrundan känns extra rolig, men det är väl en smaksak om man föredrar två separata moment eller ett stort! Tyvärr finns det ingen gamble-funktion, så du som känner att du verkligen har turen med dig kan alltså inte spela ytterligare på dina vinster.

Lanserades Augusti 2015
RTP 96,55 %
Volatilitet Medium
Mjukvara Play’n Go
Tema Nordisk natur
Underhållningsnivå 3/5
Vinstlinjer 40
Hjul 5x4
Min. mynt per linje 1
Min./max insats 2 sek– 500 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 500 x Insatsen
Maxvinst i mynt 125 000
Bonusrundor/funktioner Freespins, Mega symbol, Bonusspel
Stödda plattformar PC/Mac/iOS/Android

Relaterade slots