Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Dazzle Me

Dazzle Me

Av David
12 maj, 2020
När du vill ha chansen att vinna en rejäl summa pengar utan alltför stor ansträngning är Dazzle Me den perfekta sloten. Här har du tillgång till ett flertal funktioner som ökar dina vinstchanser och du jagar vinsterna på en spelplan som skiljer sig från mängden.
  • Slumpmässig funktion i grundspelet som kan fylla hela spelplanen med wilds.
  • En maxvinst på hela 152 000 mynt.
  • Det kan ta lång tid innan du triggar free spins-läget.
  • Grafiken och temat är inte det roligaste på marknaden.

Introduktion

Dazzle Me är en diamantfylld slot från NetEnt som lanserades under år 2015. Temat med glimrande diamanter har vi sett förutom men spelplanen sticker ut från mängden. Här spelar du på fem hjul med hela 76 fasta vinstlinjer och antalet rader på varje hjul skiljer sig åt. Från vänster räknat har hjulen 3, 3, 4, 4 respektive 5 rader, vilket ger dig 19 symboler att snurra fram.

Som du redan har förstått föreställer symbolerna diamanter i olika färger och former men du möter också klassiska symboler som 7:or och ringklockor. Grafiken är inte den mest hänförande på marknaden fast å andra sidan har sloten redan funnits med ett tag. I bakgrunden ljuder en lugn och rytmisk musikslinga som bidrar till en avslappnad spelupplevelse.

Dazzle Me kommer laddad med att antal funktioner som höjer vinstchanserna och spelet lämpar sig för de flesta storlekar på plånböcker. Här kan du satsa allt från 2 kronor upp till 2 000 kronor per snurr vilket är ett klart godkänt insatsspann.

Funktioner

Sloten bjuder dig som spelare på tre olika funktioner; Dazzling Wild Reels, free spins och Linked Reels. Dazzling Wild Reels kan aktiveras slumpmässigt under grundspelet vilket håller dig på tårna, och kommer då att fylla ett eller flera hjul med spelets wild-symbol. Skulle hela spelplanen vara fylld med wilds vinner du spelets maxvinst på stadiga 152 000 mynt.

För att få free spins ska du landa spelets scatter-symbol med texten ”free spins” och ju fler desto bättre. 3 scatter-symboler kommer resultera i 8 gratissnurr, 4 symboler i 12 tolv snurr och 5 symboler i 16 free spins. Och det är i spelets free spins-läge du kommer stöta på spelets tredje funktion – Linked Reels.

I början av varje gratissnurr kommer funktionen ge dig två stycken länkade hjul som är identiska, vilket såklart höjer dina vinstchanser. Det kan vara hjul 1 och 2 som är länkade till varandra men har du tur är det i stället hjul 3 och 4 som utgör paret, eftersom det innebär fler likadana symboler på spelplanen.

  • Blå och grön diamant: Betalar 20 mynt om du landar fem stycken likadana på en vinstlinje och spelar med insatsnivå 1.
  • Lila och röd diamant: Betalar 30 mynt om du landar fem likadana på en vinstlinje.
  • Ringklocka: Betalar 100 mynt om du landar fem stycken på en vinstlinje.
  • Sjua: Betalar 200 mynt om du landar fem stycken på en vinstlinje.
  • Wild: Även denna föreställer en diamant men som lyser starkare i en blandning av ljusblått och lila. Ersätter alla andra symboler utom scatter-symbolen.
  • Scatter: Föreställer en ruta med texten ”free spins”. Tre eller fler var som helst på hjulen aktiverar free spins.

Slutord

Dazzle Me är en förhållandevis enkel slot som passar utmärkt för nybörjare som inte vill störas av för många nya intryck. Den slumpmässiga funktionen Dazzling Wild Reels är ett uppskattat inslag som gör att maxvinsten på 152 000 mynt aldrig är särskilt långt borta. Du har också möjlighet att lägga vantarna på relativt många free spins med en extra funktion i free spins-läget till ditt förfogande. Dessvärre dyker spelets scatter-symboler inte upp särskilt ofta. Dazzle Me passar dig som vill ha en avslappnad spelupplevelse med chans på en fin högsta vinst!

Lanserades Augusti 2015
RTP 96,9%
Volatilitet Låg
Mjukvara NetEntertainment
Tema Diamanter, klassisk enarmad bandit
Underhållningsnivå 3/5
Vinstlinjer 20
Hjul 3-3-4-4-5
Min. mynt per linje 20
Min./max insats 2 sek / 2000 sek
Jackpott 20
Maxvinst för basspel 76 000 X
Maxvinst i mynt 152 000
Bonusrundor/funktioner Dazzling Wild Reels,Free spins, Linked Reels
Stödda plattformar PC, Mac, IOS, Android

Relaterade slots