Hook’s Heroes

Volatilitet:

Låg
Av David
5 mars, 2019

Hook’s Heroes

"Eftersom Hooks Heroes funnits sedan 2015 är det möjligt att den redan har krusat din horisont. Men om den inte har det är det hög tid. Här finner du ett lukrativt free spins-läge som bjuder på inte bara en, utan tre olika free spins-funktioner. Spelet är välgjort och det känns som att bli barn på nytt!"

Volatilitet:

Låg

Introduktion till Hook’s Heroes

Hooks Heroes är en slot från NetEnt vilket märks direkt på den snygga och lekfulla grafiken. Sloten släpptes 2015 och är fortfarande populär, troligen tack vare alla spännande funktioner som den erbjuder. Hooks Heroes har 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer vilket är en relativt vanlig utformning som du känner igen. Därtill har den en RTP på så högt som 96,82 %.

Temat för sloten är pirater som gestaltas på ett lekfullt sätt och det är nästan som att kliva in i ett barns fantasi. Symbolerna och bakgrunden är som tagen ur en tecknad film och du ser vågorna guppa bakom spelplanen. Spelautomaten ger en fantastisk spelupplevelse med sina slumpmässiga funktioner, free spins och wild-symboler. Du kan satsa både lågt och högt i Hooks Heroes, lägsta insats är 2 kronor per snurr och högsta insatsen är 2 000 kronor. I vanlig ordning justerar du din insats genom att ställa in insatsnivå och myntvärde. Här kan du vinna upp till 194 800 mynt vilket sannerligen inte är en dålig skatt att gräva upp!

 • Spelautomaten har tre spännande free spins-funktioner som du kan aktivera
 • Grafiken är välgjord och skiljer sig i stilen mot andra NetEnt-slots
 • Inget bonusspel att ta del av
 • Få funktioner under grundspelet

För- och nackdelar

 • Fördel: Spelautomaten har tre spännande free spins-funktioner som du kan aktivera
 • Fördel: Grafiken är välgjord och skiljer sig i stilen mot andra NetEnt-slots
 • Nackdel: Inget bonusspel att ta del av
 • Nackdel: Få funktioner under grundspelet

Funktioner

I Hooks Heroes har du först och främst tillgång till en wild-symbol som ersätter alla andra symboler utom scatter-symbolen. Resterande funktioner kretsar kring spelets free spins-läge vilket du triggar med hjälp av just scatter-symbolen, och du behöver minst tre stycken på hjulen. Hur många snurr du belönas med får du själv bestämma genom att välja en av spelets tre free spins-funktioner som vi kommer berätta mer om snart. Om du bara skulle få upp två stycken scatters på hjulen kommer du dock att belönas med gratissnurr med en av funktionerna, men då är det bara ett snurr som gäller. Denna funktion kallas för Feature Spins.

 • Spelkortsvalörerna (10-A): Lågvinstsymbolerna i sloten som ger mellan 100 och 200 mynt vid fem likadana symboler under insatsnivå 1.
 • Pirat med ögonlapp: Ger som mest 250 mynt.
 • Pirat med stora framtänder och mössa: Ger som mest 350 mynt i vinst.
 • Pirat med glasögon: Ger som mest 500 mynt i vinst.
 • Kvinnlig pirat: Ger som mest 700 mynt i vinst.
 • Ansiktsmålad pirat: Ger som mest 900 mynt i vinst.
 • Wild: Föreställer en pojke med pirathatt med texten ”wild” och ersätter alla symboler förutom scatter-symbolen.
 • Scatter: Föreställer en pojke i krokodildräkt och aktiverar free spins-läget.

Free spins-funktioner

Som nämnt finns det tre free spins-funktioner i Hooks Heroes och dessa är fe-funktionen, sjöjungfru-funktionen och pirat-funktionen. Du får själv välja vilken funktion du vill spela med och olika funktioner ger olika antal free spins. Väljer du fe-funktionen får du 7 stycken, medan sjöjungfru-funktionen ger 10 stycken och pirat-funktionen 15 stycken free spins.

Förutom free spins kommer fe-funktionen bjuda på mellan två och fem överlappande wilds under varje snurr. Sjöjungfru-funktionen ger fler snurr och låter dina vinster multipliceras med två eller fyra. Och slutligen pirat-funktionen, som ger flest snurr, suddar ut vinstlinjerna och räknar i stället alla likadana symboler på spelplanen till vinnande kombinationer. Om du skulle få fram fyra eller fem scatter-symboler under grundspelet får du välja free spins-funktioner två respektive tre gånger.

Slutord om Hooks Heroes

Hooks Heroes är en spelautomat med mycket spänning, samtidigt som den är visuellt tilltalande. Grafiken, den svängiga bakgrundsmusiken och animationerna passar perfekt ihop och bjuder på en spelupplevelse som påminner om ett barns fantasi. Spelets stora behållning är dess free spins-läge som kommer laddat med tre olika free spins-funktioner – och du får själv välja vilken du vill ha!

Lanserades Mars 2015
RTP 96,82%
Volatilitet Låg
Mjukvara NetEntertainment
Tema Pirater, Feer, tecknat
Underhållningsnivå 4/5
Vinstlinjer 20
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 20
Min./max insats 2 sek / 2 000 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 5 000 x Insatsen
Maxvinst i mynt 194 800
Bonusrundor/funktioner Fe-funktion, Sjöjungfru-funktion, Pirat-funktion, Feature Spins, wild-symbol, Free Spins
Stöd plattformar PC/Mac/IOS/Android

Relaterade slots