Jungle Books

Volatilitet:

Låg
Av David
6 mars, 2019

Jungle Books

"Är du redo för ett riktigt äventyr där du åker rakt in i den djupaste djungeln, med hela gänget från Djungelboken har du många magiska funktioner och en spelplan utöver det vanliga!"

Volatilitet:

Låg

Introduktion till Jungle Books

Tänk hur det hade varit att bara slängas in i den djupaste djungel och helt plötsligt dyker det upp en pojke, sedan vänds spelplanen helt plötsligt och en björn eller en svart panter hoppar fram från buskarna! Så spännande är det att spela Jungle Books, med den grymt snygga grafiken får du en riktig spelupplevelse som slår mycket. Du vet aldrig när nästa karaktär dyker upp, om du får spela på den spelplanen där du är eller om du kommer till en annan. Det finns en spelplan för varje karaktär men de kan också bara besöka någon annan spelplan och du får då extra mycket hjälp. Du får inte själv bestämma utan helt plötsligt dyker det upp nya förutsättningar och nya utmaningar. Du har en RTP på 96,1% vilket är helt ok eftersom volatiliteten är låg, mindre vinster regelbundet är väntat om du spelar en stund.

  • 5 Olika banor gör spelet nytänkande och utmanande.
  • I den djupaste djungeln finner du 58 vinstlinjer och en mängd spännande funktioner.
  • Tar ett tag att lära sig alla funktioner i spelet.
  • Låg volatilitet har sin charm med många vinster men ofta till låga belopp

Funktioner

Det finns 3 olika sätt som spelplanen är uppbyggd beroende på vilken karaktär du är hos. Det finns 58 och 68 vinstlinjer. Vinst från båda håll finns på alla tre upplägg. Det är 3 hjul med tre extra rutor och de extra funktioner som du får kan göra att spelplanen ser olika ut.

  • 3-5 Lila spader ger 3, 10 och 25 mynt.
  • 3-5 Gröna frukter ger 15, 30 och 60 mynt.
  • 3-5 Blåa bär ger 25, 50 och 100 mynt.

De lägre symbolerna som är 4 st, de är i hjärter, klöver, spader och ruter likt många slots. Men de högre symbolerna är olika frukter och bär, man kan tänka sig att frukterna i en sago-djungel kan se ut som dem. Det är alltid kul när det kommer nya symboler och det tar upp betyget när symboler matchar temat. Bara synd att de lägre symbolerna inte också kunde varit något från djungeln.

Du kan vinna upp till 250.000 mynt, så om du satsar det högsta som är 2 så kan du få hela 500.000 kr. Det bästa är att du kan få högsta vinsten i ett spinn eftersom du har många bonus-funktioner.som erbjuds i spelet. Du ska bara ha turen på din sida, något alla kan ha om man chansar.

Free spins-läget

Freespins är bra i slots som inte har mycket annat men här har du fullt upp med Sticky Wilds, Synced Reels och mycket mer. Det är roligt att man aldrig vet vart man ska spinna och vilken hjälp man får, det enda du kan vara säker på är att det kommer.

  • 1 Honeycomb ger minispel, pick and click som kan ge 5000 mynt.
  • 5 karaktärer, 2 funktioner per karaktär, gästkaraktär möjligt när som helst.

Slutord

Jungle Books är en slot utöver det vanliga och du kommer garanterat inte att tröttna. Med alla funktioner och spelplaner har du mycket att se, upptäcka och få uppleva. Grafiken är otroligt välgjord och alla rörelser i spelet ser väldigt verklighetstrogna ut. Musiken gör sitt med för att man ska få en grym spelupplevelse, helheten är av högsta kvalitet.

Jungle Books från Yggdrasil är en maxad videoslot som bjuder på allt du kan önska dig av en slot och lite till. Du har fem av de kända karaktärerna från sagan Djungelboken som hjälper dig på vägen mot de många vinster som väntar på dig, om du vågar dig in i den djupaste djungeln vill säga. Allt kan hända här, du har fem olika spelplaner som när som helst kan komma eller gå. Om du vill bli positiv överraskad eller om du vill utmana dina sinnen så är Jungle Books något som du bara måste testa. Låt Yggdrasil dra med dig på ett otroligt äventyr, med grafik av högsta kvalitet får du möta de vackra djuren och se alla växter samtidigt som du har chans att vinna 500.000 kr!

Lanserades September 2017
RTP 96,10 %
Volatilitet Låg
Mjukvara Yggdrasil
Tema Klassisk saga, Äventyr, Action
Underhållningsnivå 4/5
Vinstlinjer 58/68
Hjul 3x3+3
Min. mynt per linje 0,002
Min./max insats 1 kr – 1000 kr
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 250.000 x 1000
Maxvinst i mynt 250 000
Bonusrundor/funktioner 2 funktioner per karaktär, Sticky Wilds, Win Both Ways, Multiplier
Stödda plattformar PC/Mac/iOS/Android/

Relaterade slots