Simsalabim

Volatilitet:

Låg
Av David
30 mars, 2019

Simsalabim

"Simsalabim låter dig följa med på en magisk resa där du stöter på bland annat trollkarlar och kaniner. Detta är en slot som ger mycket nöje och en rolig spelupplevelse. Speciellt kul är det att Simsalabim både har ett bonusspel och ett free spins-läge. Hur många gömda kaniner hittar du i bonusspelet innan du åker på en bom?"

Volatilitet:

Låg

Introduktion till Simsalabim

Om du gillar trollerikonster och vita kaniner som hoppar upp ur svarta hattar är Simsalabim ett bra val för dig. Sloten lanserades av NetEnt år 2011, men trots sina år på nacken är den snygg, välgjord och spännande. Med en RTP så hög som 97,5 % och en maxvinst på 225 000 mynt är det en stabil automat med fin pott.

I Simsalabim finns det både ett free spins-läge och ett bonusspel som du kan testa lyckan i när du har turen vid din sida. Sloten har fem hjul, tre rader och 25 justerbara vinstlinjer. Du kan satsa både lågt och högt beroende på hur många vinstlinjer, hur många mynt och vilket myntvärde du spelar med. Snurra på hjulen och få fram alla möjliga magiska symboler som kan ge dig förtrollande vinster. NetEnt har i flera år levererat högkvalitativa slots och Simsalabim är inget undantag då den bjuder på humor, spänning och vinster. Försök snurra fram trollkarlskaninen på raderna för att komma till bonusspelet.

 • Du kan justera hur många av vinstlinjerna du vill satsa på.
 • Det finns både ett free spins-läge och ett bonusspel.
 • Spelautomatens funktioner kan tyckas många för nybörjare.
 • Finns inte tillgängligt hos alla casinon

Funktioner i Simsalabim

I Simsalabim snurrar du fram symboler på fem hjul som har tre rader och upp till 25 vinstlinjer. Du väljer själv hur många av vinstlinjerna som ska vara aktiva, ju fler desto större vinstchans. Vinsterna ska gå från vänster till höger för att generera vinster. Det finns åtta standardsymboler och tre specialsymboler för dig att hålla reda på i Simsalabim och utöver det finns det en wild-symbol, en scatter-symbol samt en bonussymbol som du behöver ha koll på. Detta är dock inte så svårt som det kan låta, utan Simsalabim är en relativt enkel slot att spela på och den är spännande också.

 • Kortspelssymbolerna (J-A): Detta är spelets lågbetalande symboler med en maxvinst på 150 mynt när du spelar med insatsnivå 1.
 • Hand med spelkort: Maxvinsten för denna symbol är 200 mynt.
 • Burfågel: Med denna symbol kan du vinna 300 mynt som mest.
 • Blå kista: 500 mynt är maxvinst med denna symbol.
 • Trollkarlens hatt: Detta är Simsalabims högst betalande symbol som kan ge en vinst på 1 000 mynt som mest.
 • Vit kanin: Detta är bonussymbolen i spelet.
 • Trollkarlen: Detta är en wild-symbol som ersätter alla symboler förutom scatter-symbolen och bonussymbolen.
 • Magisk kub: Detta är spelets scatter-symbol som ger dig free spins.

Bonusspel och free spins

I Simsalabim finns ett bonusspel som aktiveras om du får fram minst tre stycken bonussymboler på en vinstlinje från vänster till höger. Du tas i bonusspelet till ett rum med en massa hattar där du får välja en hatt i taget. Hattarna ger antingen myntvinster eller ingenting alls, de tomma hattarna får spelet att ta slut om du väljer dem.

Free spins-läget aktiveras om du får fram minst tre stycken scatter-symboler. Du kan få mellan 10 och 30 gratissnurr som spelas med en vinstmultiplikator på 3x. Får du fram fler scatter-symboler läggs fler free spins till de redan befintliga. Dessa gratissnurr är ett bra sätt att kunna boosta dina vinster utan att satsa dina egna pengar.

Slutord om Simsalabim

Simsalabim är en rolig spelautomat med spännande funktioner. Den har både ett free spins-läge och ett bonusspel som du kan aktivera från grundspelet. NetEnt är skaparna av Simsalabim och den har bra grafik, ljudeffekter och animationer. RTP-procenten ligger på 97,5 % och högsta vinsten du kan kamma hem är 225 000 mynt. Vi rekommenderar Simsalabim till dig som gillar videoslots med låg volatilitet, bonusspel och spännande funktioner.

Lanserades December 2011
RTP 97,5%
Volatilitet Låg
Mjukvara NetEntertainment
Tema Trolleri, Magi
Underhållningsnivå 4/5
Vinstlinjer 25
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 1
Min./max insats 1 sek / 2 500 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 9 000 x Insats
Maxvinst i mynt 225 000
Bonusrundor/funktioner Wild-symbol, Free Spins, Multiplikator, Bonusspel
Stödda plattformar PC/Mac/iOS/Android/

Relaterade slots