Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Space Arcade

Volatilitet:

Låg
Av David
5 mars, 2019

Space Arcade

"Vi befinner oss på en okänd planet, med en giganisk måne och i bakgrunden ser vi några berg. Musiken sätter en mystisk stämning och mysfaktorn är hög i detta spelet. Winged wilds ger dig respins och multiplikatorn ökar dina vinster i Space Arcade."

Volatilitet:

Låg

Introduktion till Space Arcade

Vi befinner oss på en okänd planet med en gigantisk måne och vi ser berg i bakgrunden. Detta är en vacker slot med mjuka neonljus och stämningsfull elektronisk musik. NolimitCity har gett detta spelet en volatilitet på låg nivå och ett RTP på 96,47%.

  • Slot som påminner om 80-talets arkadspel, härlig retrostil!
  • Respins, Multiplikator och Winged wilds
  • Inget för dig som föredrar massor av funktioner, bonusrundor och äventyr

Funktioner i Space Arcade

Space Arcade har ett winged wild-läge som ger respins samt en multiplikator som börjar på 1x, men ökas med varje vinst du får. Multiplikatorn går hela vägen upp till 6x. I winged wild-läget ökas multiplikatorn för varje respin! Detta spelet har tre hjul och tre rader med 9 fasta vinstlinjer. Så här ser vinsterna ut för de högre betalande symbolerna:

  • 3 små guldiga symboler ger 99 mynt
  • 3 stora gula symboler ger 27 mynt
  • 3 stora gröna symboler ger 27 mynt
  • 3 stora blå symboler ger 15 mynt

Spelplanen är transparent så du kan njuta av den vackra bakgrunden under hela spelets gång. Symbolerna är olika geometriska figurer uppbyggt av kuber i olika storlekar. De högre betalande symbolerna är större och vissa av dem är av en mer komplex uppbyggnad. Men i stort är symbolerna ganska enkla, men ändå väldigt fina med härliga färger.

Det går att totalt vinna 594 x insatsen och maxvinsten i mynt är 50000. Summan är inget som får det att snurra i huvudet, men definitivt något att glädjas över!

Free spins-läget

Det finns inga direkt freespins i Space Arcade, men det finns respins! När du får en winged wild på spelplanen, får du ett respin och wildsymbolen med vingar flyger upp ett steg. Om wildsymbolen hamnar på den lägsta raden får du alltså tre stycken respins tills det att wildsymbolen flugit bort från spelplanen. Får du dessutom fler wilds under dina respins, byggs det på med fler respins.

  • 1 winged wild kan ge upp till 3 respins
  • Multiplikatorn ökar med 1x för varje respin du får
  • Fler respins om du får fler wilds under respins-rundan

Slutord

NolimitCity har verkligen lyckats med att skapa en slot som har en enkel design men samtidigt väldigt vacker för ögat. Mjuka neonljus, simpla men snygga symboler och en vacker bakgrund. Det är ett stort plus att spelplanen är transparent så att det möjligt att se bakgrunden hela tiden. Små ljus, som nästan ser ut som stjärnor svävar lugnt omkring över spelplanen.

Musiken är väldigt stämningsfull och harmonisk. Det finns inga bonusrundor eller något speciellt freespins-läge, men det är ett underhållande spel och det känns inte som att just detta spelet behövs vara fullspäckat med funktioner för att vara roligt. Föredrar du många funktioner, bonusrundor, äventyr och en historia bakom spelet kanske denna spelautomaten är lite för enkel för dig.

Lanserades September 2016
RTP 96,47%
Volatilitet Låg
Mjukvara NolimitCity
Tema Universum, 80-tals arkadspel
Underhållningsnivå 4/5
Vinstlinjer 9
Hjul 3x3
Min. mynt per linje 1
Min./max insats 0,9 sek – 900 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 594 x Insatsen
Maxvinst i mynt 50 000
Bonusrundor/funktioner Respins, Multiplikator, Winged wild
Stödda plattformar PC/Mac/iOS/Android

Relaterade slots