Super Lucky Frog

Volatilitet:

Låg
Av David
30 mars, 2019

Super Lucky Frog

"För alla spelare som tycker om charmiga historier med ett avslappnat tema är Super Lucky Frog ett spel vi rekommenderar. Chansen att vinna progressiva jackpottar ökar spelglädjen och detsamma gäller alla bonusfunktioner. Spelet har allt vi förväntar oss att en slot ska ha. Kvaliteten ligger dessutom på topp, precis som med alla av NetEnt slots."

Volatilitet:

Låg

Introduktion till Super Lucky Frog

Ett mysigt och magiskt sagotema är vad du får uppleva i den här söta sloten från NetEnt. Super Lucky Frog, som i grunden är en klassisk slot med 5 hjul, 3 rader och 25 vinstlinjer, dök upp i speldjungeln år 2011 och många spelare har sedan dess blivit bekanta med de söta djuren som lever här.

Du spelar på samma sätt som andra slots genom att justera din insats och snurra på hjulen. Du justerar insatsen genom att ändra på myntvärdet, vilket börjar på 0,01 upp till 0,5 och insatsnivån som är mellan 1-4. Super Lucky Frog har en RTP på 93 % vilket är relativt lågt om vi jämför med andra slots från NetEnt. För att få chansen till de större vinsterna, framförallt de progressiva jackpottarna, krävs det att du tar dig till bonusspelet. Du har större chans att vinna stort om du vågar satsa stort. Det är dock en smaksak, vill du hellre spela för nöjets skull kan du självklart göra det genom att satsa mindre.

 • Super Lucky Frog har tre progressiva jackpottar
 • Det finns special-symboler samt ett bonusspel
 • Svårt att ta hem de större vinsterna
 • Slotens RTP är låg om vi jämför med andra slots

Funktioner i Super Lucky Frog

Super Lucky Frog slot har inte särskilt komplicerade funktioner, det är därmed ett spel som är enkelt att lära sig. Det spelar ingen roll om du aldrig har spelat tidigare, allt du behöver göra är att justera din insats genom att ändra på myntvärdet, insatsnivån och antal linjer. Sedan snurrar du på hjulen. För att vinna krävs det att du får minst tre likadana symboler på en av linjerna. Får du fram scatter-symboler vinner du gratissnurr, som mest kan du få 30 stycken. Wild-symbolerna ersätter andra symboler och bonus-symbolen tar dig till lyckohjulet där du kan vinna en av de tre progressiva jackpottarna!

 • Snigeln och fjärilen: Fem symboler ger dig 75 mynt
 • Svampen och nyckelpigan: Fem symboler ger dig en vinst på 100 mynt
 • Ekorren: Fem symboler ger en maxvinst på 125 mynt
 • Gryphon-symbolen: Fem symboler ger 250 mynt
 • Musen och enhörningen: Fem symboler ger en största utbetalning på 500 mynt
 • Wild-symbolen: Ser ut som en alv, ersätter alla andra symboler utom scattern och får du 5 stycken kan du vinna 7 500 mynt
 • Scatter-symbolen: Har en maxvinst på 400 mynt och får du ett visst antal vinner du även gratissnurr, som mest 30 stycken
 • Bonussymbolen: En groda, minst tre grodor startar jackpott-spelet

Bonusspelet

Super Lucky Frog slot har ett trevligt bonusspel som du öppnar när du lyckas snurra fram tre bonus-symboler. Bonus-symbolerna ser ut som en groda med vingar och de, med hjälp av ett lyckohjul, ger dig chansen att dra hem en av de tillgängliga progressiva jackpottarna. Här finns tre jackpottar – Super, Lucky och Froggy och när vi säger ”lyckohjul” kan du förmodligen gissa vad det är du ska göra i bonusspelet.

Här gäller det helt enkelt snurra på ett hjul! Förutom de progressiva jackpottarna har du chans att vinna andra trevliga myntvinster. Hjulet är uppdelat i olika fält och även om du inte landar på en jackpott när hjulet stannar kan du kamma hem något annat skoj. Det sägs att du har större chans till jackpottarna om du vågar satsa de större insatserna.

Super Lucky Frog: slutord

Super Lucky Frog slot är inte lika välkänt som en del av NetEnt andra slots, dock har den mycket roligt att erbjuda. Förutom det mysiga sagotemat kommer du stöta på en hel del bonusfunktioner samt tre olika progressiva jackpotts. Det kan vara svårt att vinna en av jackpottarna, men låt det inte stoppa dig. Spelet är ändå roligt och ett bra tidsfördriv.

Lanserades Januari 2007
RTP 93%
Volatilitet Låg
Mjukvara NetEntertainment
Tema Tecknat, Djur, Grodor
Underhållningsnivå 3/5
Vinstlinjer 25
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 0,10
Min./max insats 2,50 sek /500 sek
Jackpott Ja, (Super, Lucky, Froggy)
Maxvinst för basspel 300 x Insatsen ej inräknat progressiv jackpott
Maxvinst i mynt 7 500
Bonusrundor/funktioner Wild-symboler, Scatter-symboler, Bonusspel, Progressiv jackpott
Stödda plattformar PC/Mac/Android/

Relaterade slots